Agroquality Pályázati és Innovációs Iroda
Honlap Tevékenység Pályázatok Referenciák Linkek


Hírek & események

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!


Tisztelt Érdeklődő, Kedves leendő Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az Agroquality Pályázati és Innovációs Tanácsadó Irodát  és figyelmébe ajánljuk annak teljes körű pályázati szolgáltatását.

Az Agroquality Pályázati és Innovációs Iroda 2003-ban alakult. Működési éveink alatt egy dinamikusan fejlődő, sikeresen működő gazdasági társasággá fejlődtünk.

Ügyfeleink között felsőoktatási intézmények, önkormányzatok, illetve gazdasági társaságok találhatóak. Pályázatainkat különböző szakterületekre készítjük, így gépberuházási, mezőgazdasági, környezetvédelmi, idegenforgalmi és humán erőforrás fejlesztési pályázatokat is írunk és koordinálunk.

Vállalkozásunk kiemelkedő szakterülete a mezőgazdaság és az innováció, illetve az azokhoz kapcsolódó pályázatok, mely területen a Dél-Alföldi Régió, sőt az egész ország egyik legsikeresebb tanácsadó cége vagyunk. Előző évben innovációs pályázatokon közel 350 millió Ft támogatást nyertünk el ügyfeleinknek. A Dél-Alföldi Régióban meghirdetett innovációs pályázatainak közel 20 %-kát az általunk készített projektek nyerték el.

Vállalkozásunk tisztában van azzal a ténnyel, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben sem az Önkormányzatok, sem a gazdasági társaságok  nem képesek jelentős összegeket költeni pályázatfigyelésre és pályázatok elkészítésére. Az idei évtől kezdődő II. Nemzeti Fejlesztési Terv ugyanakkor kiemelkedő pályázati lehetőségekkel kecsegtet, melynek kihagyása jelentős lemaradást eredményezhet a térség más településeivel/vállalkozásaival szemben. Szolgáltatási csomagjainkat, árainkat ezen szempontok figyelembe vételével állítottuk össze.

Önkormányzati/non-profit csomag:  A csomag megrendelés esetén éves szerződést kötünk az adott település önkormányzatával/non-profit szervezettel. A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Ingyenes pályázatfigyelés az Önkormányzat/civil szervezet, illetve az Önkormányzat által fenntartott intézmények számára, az előre meghatározott prioritások alapján.

 • A csomag megrendelése esetén az Ügyfél vállalja, hogy a szerződés futamideje alatt minimum 5 db pályázat elkészítésével megbízza Vállalkozásunkat, melyet szintén teljesen ingyen végzünk!

 • Nyertes pályázat esetén sikerdíjat számolunk fel, melynek mértéke a következő:

  0-2 000 E Ft 6 % + ÁFA
  2 000 E Ft – 30 000 E Ft  5 % + ÁFA
  30 000 E Ft – 100 000 E Ft   4 % + ÁFA
  100 000 E Ft felett   egyéni megállapodás alapján

Vállalkozói csomag: A csomag megrendelése esetén éves szerződést kötünk a vállalkozással. A csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Pályázatfigyelés a vállalkozás számára, az előre meghatározott prioritások alapján.

 • A csomag megrendelése esetén az Ügyfél vállalja, hogy a szerződés futamideje alatt minimum 3 db pályázat elkészítésével megbízza Vállalkozásunkat,, melyet szintén teljesen ingyen végzünk! A 3 db pályázatban igényelt támogatás összegének el kell érni a 30 millió Ft-ot!

 • Nyertes pályázat esetén sikerdíjat számolunk fel, melynek mértéke megegyezik az Önkormányzati csomagnál ismertetett összeggel.

Egyedi igények: Amennyiben tervei szerint éves szinten nincs szüksége több pályázat elkészítésére, vagy a fentiekben ismertetett csomagok nem megfelelőek az elképzeléseinek, úgy kérheti ajánlatunkat konkrét, eseti megbízásokra is. Ebben az esetben kérje árajánlatunkat az info@agroquality.hu címen!

  

 
©copyright Agroquality Pályázati és Innovációs Tanácsadó Betéti Társaság 2007
Látogatóink száma:  Contact Lenses


Honlapunkhoz Internet Explorer 7.0 böngésző használatát javasoljuk!